Boost dine ratings på de sociale medier

Vi gør din klinik mere attraktiv på Trustpilot, Facebook og Google+.

Mål patienttilfredshed på din klinik

Du modtager månedlige rapporter med statistik over dine patienters tilfredshed, medarbejderstatistik m.m.

Få de positive udtalelser direkte på dit website

Vi integrerer de positive patientbesvarelser fra tilfredshedsanalysen på dit website.

Fra negativ patient til positiv ambassadør

Opdag og omvend utilfredse patienter til glade ambassadører gennem Dental Medias automatiserede tilfredshedsanalyse.

DET SIGER VORES TILFREDSE KUNDER

“Vi er glade for at få Trustbuilder på klinikken, det giver et godt feedback på vores patienters tilfredshed med vores mange tandbehandlinger. Trustbuilder er nemt at arbejde med og vi har fået en flot rating med 5 stjerner.”

Sådan virker det

Når patienten har været til tandlægen, sender Dental Medias system automatisk en SMS eller mail med en tilfredshedsundersøgelse.

Patienten besvarer 3 hurtige spørgsmål om deres oplevelse på klinikken.

Er patienten glad og tilfreds, får vedkommende mulighed for at give klinikken en bedømmelse på Trustpilot, Facebook eller Google+.

Er patienten utilfreds, giver vi dig mulighed for at følge op på en dårlig oplevelse ved at ringe patienten op.

Det hele giver i sidste ende glade og tilfredse patienter, som er positive ambassadører for din klinik.

Skab positive ambassadører for din klinik

Med Dental Medias Trustbuilder får du et værdifuldt værktøj til at gøre dine patienter til positive ambassadører for din klinik. Vi sender dine patienter direkte videre til din side på Trustpilot, Facebook eller Google+, hvor de kan bedømme deres oplevelse.

Efter dine patienter har været inde til konsultation, modtager de automatisk en SMS eller en mail med et link til en tilfredshedsundersøgelse, hvor de kan vurdere deres oplevelse af konsultationen. Du får derved mulighed for at modtage konstruktiv feedback og indsigt i, om dine patienter er positive ambassadører for klinikken.

Vend de negative patientoplevelser til positive

Med Trustbuilderen får du en unik mulighed for at omvende de negative patientoplevelser til positive. Hvis en patient har haft en dårlig oplevelse på klinikken, bliver vedkommende tilbudt at blive ringet op, så der kan rettes op på den dårlige oplevelse. Derved kan du omvende de negative oplevelser til positive, og på den måde selv være med til at skabe positive ambassadører for din klinik. Trustbuilderen  kan også bruges internt på klinikken til at måle dine medarbejderes tilfredshed.

Implementering og drift

Vi hjælper dig med at designe dine tilfredshedsanalyser, så du får netop den viden, du har brug for. Vi sørger for, at systemet implementeres på klinikken. Du får et brugerlogin til Dental Media systemet, så du altid kan logge ind og følge med.

Få smilet frem

og skab det gode omdømme med Trustbuilder

Vi holder dig opdateret

Hver måned sender vi dig en detaljeret rapport over, hvordan din klinik scorer på tilfredsheden og på Trustpilot, Facebook eller Google+, så du hele tiden har overblikket.

Personlig vejledning

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt, hvis du skulle have brug for vejledning eller support.

Lad os gøre det vi er gode til!

Så i kan gøre det, i er gode til