Øg kendskabet til din klinik og styrk relationen til dine patienter – også når de ikke er på klinikken

Ønsker du en målrettet strategi for dine sociale medier? Det kan for eksempel være at øge kenskabet til din klinik eller få mere personligt indhold, der styrker relationen til dine patienter og giver dem et indblik i livet på klinikken, dit personale og dine kompetenceområder. Så har du mulighed for at få udformet både strategi og indhold af vores professionelle team, der er skræddersyet til netop din klinik og tager udgangspunkt i dine behov.

En målrettet strategi for din aktivitet på sociale medier er vigtigt for at få succes, men også for at definere målet for din tilstedeværelse. Sammen laver vi en plan for, hvad der er den helt rigtige løsning for lige netop dig.

Skab en personlig relation til dine patienter, der giver dem lyst til at anbefale din klinik til deres venner

Få lagt en klar strategi af vores eksperter, der skræddersyer dit indhold og hjælper dig med at nå dine mål med din tilstedeværelse på sociale medier.

Få mere tid til dine patienter og driften af klinikken og lad os vedligeholde aktiviteten på dine sociale medier

Gør din klinik aktiv og synlig på Sociale Medier

Glemmer du ofte at lægge noget op på klinikkens sociale medier og føler du, at du tit løber tør for idéer til godt indhold? Så kan du få adgang til vores content bibliotek, der indeholder over 50 kategorier med opslag om alt fra behandlingsformer, tandproblemer og sjove facts til gode råd omkring tandpleje og meget mere.

Content biblioteket indeholder både tekst, billeder og video, så du kan lave variation i dine posts og gøre det mere spændende for dine patienter at følge dig. Du kan frit vælge indhold fra biblioteket og poste lige så mange opslag om måneden, som du har lyst til.

Vær aktivt tilstede, hvor nuværende og nye potentielle patienter er, så de altid har dig i tankerne, næste gang de skal booke tid

Skab aktivitet og synlighed på dine sociale medier uden at bruge tid på produktion af indhold

Få spændende indhold, der udelukkende er udformet til tandlægeklinikker og inkluderer både tekst, billeder og video.

3 kanaler, der øger din synlighed på sociale medier

Facebook

4 ud af 5 danskere er på Facebook. Er du selv aktivt tilstede, kan du øge kendskabet til din klinik, styrke synligheden i dit nærområde, skabe en stærkere relation til dine nuværende kunder og tiltrække nye patienter.

Instagram

Fortæl historien om din klinik med spændende billeder fra hverdagen på klinikken, så dine patienter kan lære din klinik og dit personale bedre at kende.

 

 

Google My Business

Mange potentielle patienter googler din klinik, inden de booker deres første tid. Giv nuværende og nye patienter et godt førstehåndsindtryk af klinikken og sørg for, at de nemt og hurtigt kan finde den information, de søger.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan øge synligheden for din klinik

Lad os tage en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din klinik