PHP Application Consultant

Drømmer du om at arbejde med – og videreudvikle på – fremtidens cloud-baserede softwareløsninger? Elsker du at skabe meningsfulde og smukke dashboards baseret på data fra forskellige datakilder? Brænder du for at arbejde i et innovativt team af designere, udviklere og kommercielle ildsjæle – og kan du forstå og tolke på financielle nøgletal? Så er du måske vores nye medarbejder.

Om stillingen

Som PHP Application Consultant vil det være dit job at hjælpe vores skandinaviske kunder med integrationen af vores softwareløsninger. Samtidigt vil du få ansvaret for at videreudvikle vores forskellige interne dashboards, så vi får endnu bedre indsigt i vores eget arbejde. Du vil ofte samarbejde med kunder på CEO, CIO og CTO niveau og derfor vil det være en fordel, hvis du har et nogenlunde niveau af forretningsforståelse. Din mission vil være at hjælpe både os og vores kunder til at få det optimale ud af vores løsninger.

Om dig

Der kan være mange veje til denne stilling. Måske er du uddannet indenfor IT med erfaring med PHP programmering, eller måske har du en baggrund som webudvikler, der har lavet små PHP-apps. Måske er du selvlært programmør og har leget med gamification af kedeligt indhold? Uanset hvad, så forventer vi følgende af dig:

  • Du kan programmere i PHP, så du ikke har problemer med at justere modulerne i vores eksisterende platform baseret på kundernes ønsker
  • Du kommunikerer godt på både engelsk og dansk
  • Du er struktureret, organiseret og har et stærkt øje for detaljerne – og du overholder dine deadlines
  • Du er vandt til at have mange bolde i luften uden at tabe dem
  • Du er god til at fastholde og udbygge kunderelationer

Fakta om stillingen:

  • Ansøgningsfrist: Søndag d. 16. december 2018
  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt
  • Arbejdstid: 37,5 timer pr. uge
  • Arbejdssted: Refshalevej 213A, 1432 København K
  • Ansøgning: Sendes digital til CTO og partner Rasmus Boeriths på rasmus@dentalmedia.dk. Spørgsmål kan rettes telefonisk til Rasmus på tlf: +45 22 22 10 30

Om Dental Media

Hos Dental Media bliver du en del af et internationalt team på ca. 35 ildsjæle, der hjælper tandlæger i hele Norden med vækst og optimering af deres tandlægeklinikker. Vi har kontor i det kreative miljø på Refshaleøen, tæt på havnebus, Reffen, Mikkellers Barrel-room og Restaurant Amass. Vi spiser morgenmad sammen hver fredag og har mange sociale arrangementer. Vi tilbyder en stilling med personligt ansvar, samt et rart arbejdsmiljø med gode kollegaer.