VI GØR DET LETTERE AT VÆRE TANDLÆGE

Vi er din digitale partner. Hvis du har brug for nye patienter til din klinik, at inspirere dine patienter i venteværelset og informere dem om netop jeres behandlingsmuligheder, eller du er interesseret i at måle dine patienters tilfredshed og samtidig få positive online anmeldelser – så hjælper vi dig med lige det, du har brug for.    

TANKERNE BAG DENTAL MEDIA

Dental Media opstod ud fra en idé om at kunne skabe værdi for både behandlere og patienter inden for tandlægefeltet. Vi er i konstant udvikling og er løbende i dialog med behandlere, patienter, journaludbydere og IT-udviklere for hele tiden at kunne forbedre vores produkt. Det er en af vores fornemmeste opgaver at være lydhøre over for vores kunders input, ønsker og behov, for at kunne skabe mest mulig værdi for dig og dine patienter.

DIN DIGITALE SAMARBEJDSPARTNER

Vi har en mission om at blive din digitale samarbejdspartner på alle områder. Vi har sammensat et system, der gør det meget fleksibelt at vælge vores forskellige løsninger alt efter behov. Vores forskellige moduler er bygget til at supplere hinanden på bedste vis, men de kan også anvendes uafhængigt af hinanden.