CARE


 

√  Automatisk opdatering af anamnese
√  Unikt indblik i dine patienters ønsker og behov
√  Patientens egen vurdering af tandtilstand
√  Grundlag for yderligere behandlinger
√  En fleksibel løsning, der virker til mobil, tablet og PC

UNIKT INDBLIK I DINE PATIENTER

Med Dental Medias CARE-modul skaber du tryghed for dine patienter. Patienten modtager forud for konsultationen en mail eller sms med et link til anamnesen. Helt automatisk! Du giver derved dine patienter mulighed for at sidde i ro og mag og opdatere helbredsoplysninger hjemmefra, hvor de også let kan tjekke deres medicin. Samtidig sparer du kostbar tid på klinikken ved ikke at skulle indtaste anamnesen manuelt.

Med CARE-modulet får du også et unikt indblik i dine patienters ønsker og behov. Vi har i samarbejde med tandlæger og spørgeskemaeksperter udviklet en række spørgsmål, der går på patientens egen vurdering af tandtilstand. Herved kan du let aflæse, hvilke problemer patienten selv oplever, og hvor det er vigtigt at sætte ind. Der opnås derved en øget tilfredshed hos patienten samtidig med, at der dannes grundlag for yderligere behandlinger.

IMPLEMENTERING OG DRIFT

Vi sørger for, at systemet implementeres på klinikken. Vi tilbyder et opstartskursus uden ekstra omkostninger, der oplærer klinikkens personale i anvendelsen af systemet og hjælper dig med at designe dine spørgeskemaer, så du får netop den viden, du har brug for. Vi står for drift og monitorering af systemet, og står klar med support og rådgivning ved eventuelle spørgsmål. Vi sender månedligt rapporter ud, så I selv kan følge med.