Styrk din digitale tilstedeværelse

Vi hjælper dig med at styrke din tilstedeværelse online ved at lave skræddersyet og aktuelt indhold, der er tilpasset din klinik, uanset om det er på din hjemmeside, dine sociale medier, eller dit KlinikTV i venteværelset. Du vil være med i hele processen, da du er eksperten på din klinik.

Få indholdet på dine valgte digitale kanaler udformet og vedligeholdt af eksperter, der kender dit fag, dine kunder og din branche.

Få skræddersyet indhold, hvor du godkender alt, inden det udgives, så du altid ved, hvad der sker på dine kanaler.

Få øget synligheden og engagementet i dit nærområde og vær i kontakt med både nye og nuværende patienter.

 

360_model-12

DET SIGER VORES TILFREDSE KUNDER

Dental Media har boostet vores klinik mere end nogensinde.

Vi har fået mere end 1.100 glade patienter og løftet vores omsætning med mere end 5 mio kr.

Hjemmeside

Vi laver din hjemmeside fra bunden med et moderne design og skaber en fortælling om din kliniks unikke identitet. Her kan dine patienter henvende sig for at booke tid, læse om jeres behandlinger og lære jer og klinikken bedre at kende.

Sociale Medier

Vi hjælper dig med at være aktivt til stede på Facebook og Instagram og vedligeholde kontakten til dine patienter gennem informativt og relations skabende indhold. Du kan både få adgang til vores content bibliotek, eller købe en af vores SoMe Content pakker og få tilknyttet en ekspert, der udformer en strategi og skræddersyet indhold for jeres sociale medier.

.

KlinikTV

Vi skræddersyer indholdet til dit KlinikTV ud fra dine ønsker, så du kan underholde og informere dine nye og nuværende patienter om alt fra behandlingsmuligheder og åbningstider til tips og tricks omkring mundsundhed, mens de venter.

Vi viser dine patienter, hvem du er

Med en professionel hjemmeside, aktiv tilstedeværelse på sociale medier og KlinikTV i venteværelset får du en stærk klinikprofil og når bredt ud til eksisterende og potentielle patienter, der lærer klinikken, jeres behandlinger, personale og kompetenceområder endnu bedre at kende.

Få en altid opdateret digital tilstedeværelse, der er baseret på dine ønsker og behov

Få dine patienter til at huske dig, så du altid er i deres bevidsthed, når de eller en i deres omgangskreds  skal til tandlægen

Få mere tid til dine patienter og klinikdrift, og lad os tage hånd om dine digitale kanaler

 

Få alle produkter i én samlet pakke

– Du kan samle både hjemmeside, sociale medier og Klinik Tv i én samlet brandpakke og opnå en masse spændende fordele.

– Få besøg af vores professionelle fotograf og få taget billeder af klinikken, jeres personale og behandlingssituationer, som kan bruges p jeres digitale kanaler.

– Få tilknyttet et team af eksperter, der sørger for at jeres digitale kanaler altid er opdateret og løbende foretager de ændringer, I ønsker.

Ikke flere tomme stole

Kom i gang med det samme