SÅDAN LEVERER VI FLERE PATIENTER

Dental Media

Effektiv markedsføring med patientgaranti

Hvis du mangler patienter i din klinik, eller ønsker at udvide med flere behandlingsrum, er Dental Medias markedsføringskampagner et overraskende effektivt værktøj til at udfylde de tomme pladser i stolen.

Vi har udviklet en landsdækkende kampagne, der effektivt aktiverer den andel af den danske befolkning (op mod 40%), der ikke går regelmæssigt til tandlægen. Vi indgår i samarbejde med tandlæger over hele landet, der ønsker at aftage patienter fra vores kampagner. Vi leverer min. 50 patienter pr. gang til en fast pris pr. patient. Vi arbejder no cure, no pay, hvilket vil sige at du kun betaler for de patienter, som du får.

DET SIGER VORES TILFREDSE KUNDER

Dental Media har boostet vores klinik mere end nogensinde.

Vi har fået mere end 1.100 glade patienter og løftet vores omsætning med mere end 5 mio kr.

Sådan virker det

Dental Media designer alle elementer i din kampagne, så den passer præcist til din klinik. Vi tager professionelle billeder af dit team og din klinik, så kampagnen personligt fortæller hvem I er - ingen hokus pokus.

Vi overvåger alle vinkler af din kampagne, og informerer dig og klinikken løbende om alle skridt fra start til slut – du tager dig af patienterne, vi tager os af markedsføringen.

Du er nu klar til at booke tid til alle de nye patienter, som ønsker at besøge din klinik til en undersøgelse. Husk blot - du betaler kun for de patienter, som booker en tid på din klinik.

Der er ingen grund til at vente

Her er 8 gode argumenter

Kom hurtigt igang

Fra vi indgår en aftale, går der ca. en uge før de første patienter dukker op.

Udfyld kalenderen

Er du klar til at få travlt? Vi anskaffer som regel ca. 50 nye patienter i løbet af den første uge.

No cure, no pay

Der er absolut ingen økonomisk risiko forbundet med kampagnen. Du betaler kun for de patienter, der booker en tid hos dig.

Billigste vej til vækst

Ved køb af patientkartotek eller eksisterende klinik, betaler du ofte over 1.800,- kr. pr. patient. Hos os er det langt billigere.

Et godt tilbud

Kampagnen bygger på et godt tilbud. Første gang patienterne kommer hos dig, får de en fin behandling til en fair pris. Ca. 80% af de nye patienter køber mere og bliver hos dig.

Nyåbnet klinik?

Hvis du skal åbne ny klinik, er det vigtigt at du er fuldt booket fra første dag. Med vores kampagne var én af vores tandlægekunders nye klinik booket 3 måneder frem, inden de åbnede.

Ring til patienterne

Vores kampagne samler alle de nye patienter på en telefonliste, og I kan vælge selv at ringe dem op, eller lade vores callcenter klare det for det jer.

Udnyt kapaciteten

Måske har du ledige stole eller tider på din eksisterende klinik? Vi sørger for at fylde din kapacitet ud, så du kan koncentrere dig om behandlingen.

Vi er den hurtigste vej til vækst på din klinik

Vi finder hurtigt og effektivt de patienter, der er relevante for netop din klinik, samt kvalitetssikrer at du modtager det antal patienter, du har brug for.

Målgruppeorienteret markedsføring

Så er du sikker på, at din kampagne kun rammer dem, der er relevante for dig.

Et professionelt førstehåndsindtryk

Kampagnen er professionelt udarbejdet og skræddersyet til din klinik. Dit personlige design giver et professionelt førstehåndsindtryk og efterlader dine patienter med den rette information

Ikke flere tomme stole

Kom i gang med det samme