Dental Media

Det er risikofrit at få nye patienter
– vi garanterer, at du får dine penge minimum to gange igen

Vores Boost-service er den mest effektive vej til at fylde tandlægestolen med nye patienter hos jer. Der annonceres på sociale medier såsom Facebook, Instagram og Snapchat med elegante og personlige billeder af jer og jeres klinik. Vores koncept er nemlig udviklet i samarbejde med behandlere landet over og sammen har vi haft fokus på en løsning, der kan levere kvalitetspatienter uden risiko for jer.

I skal hverken betale for annoncering eller patienter, der aldrig booker en tid. Med vores no cure-no pay løsning kan I bestille et fast antal patienter og kun betale for de patienter, der får en tid hos jer. Det skal være uden bekymring, når I vælger en kampagne i samarbejde med os. Vi garanterer derfor at I får jeres investering minimum to gange igen – det kalder vi risikofri markedsføring.

DET SIGER VORES TILFREDSE KUNDER

Dental Media har boostet vores klinik mere end nogensinde.

Vi har fået mere end 1.100 glade patienter og løftet vores omsætning med mere end 5 mio kr.

Vi annoncerer på digitale medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat og Google Ads - sådan fungerer den enkle proces for jer

Efter forventningsafstemning og aftale om jeres behov for antal patienter, sender vi vores fotograf hen til jer for billeder/video til kampagnen, og vores team udarbejder kampagnemateriale til jeres godkendelse.

Vi løser alt det tekniske, står for annoncering, overvåger jeres kampagne og optimerer løbende. Vores callcenter kan også ringe alle patienter op og booker dem ind, præcis som I ønsker det. Det koster ikke jer ikke ekstra.

Vi afslutter kampagnen, når vi når målet. I er garanteret, at hver kampagne vil give jer pengene minimum 2 gange igen – så I kan følge med i kampagnen fra start til slut og se, hvad I tjener på kampagnen og hver enkelt patient for sig via vores Campaign Manager.

Få det fulde overblik med Campaign Manager

Dental Medias Campaign Manager er en lettilgængelig platform, der giver jer total gennemsigtighed i jeres markedsføring gennem os. Systemet opstiller automatisk statistik over alle kampagnerne, både samlet set og hver for sig. Derfor går overblikket ikke tabt i mængden af tal, og du kan til enhver tid hurtigt logge på vores system og få en opdateret oversigt over klinikkens markedsføring. Uden at fare vild i tallene.

Vi fokuserer på jeres bedste patienter

Gennem vores samarbejde med jeres journalsystem kan Campaign Manager altså sikre jer fuld transparens. Når man betaler for en fyldt kalender, er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvem der bestiller tid. Vi sikrer, at I kan se, hvor meget I har omsat på hver kampagne og hver enkelt patient – derfor kan vi også garantere minimum 200% Return on Investment. Denne indsigt vil være vores alles fordel, så vi kan tilpasse alle efterfølgende kampagner og fokusere på lige præcis der, hvor I får den bedste omsætning.