Overblik over dine nøgletal

Vi kan nemt opsætte nøgletal, som er skræddersyet til din forretning og dine ydelser

Hold din kliniks økonomi sund og stabil

Med Advisor har du og din revisor styr på dine nøgletal og altid overblik over klinikkens økonomi.

Følg med i dine omsætningstal i realtime

Advisor rapporterer i realtime. Det betyder, at du og din revisor altid har et nøjagtigt øjebliksbillede af klinikkens økonomi. Du kan også følge med direkte fra mobilen.

Styr på tandlæge regnskabet

Sådan virker det

Vi sørger for, at Advisor integreres med dit økonomisystem, så vi kan trække data, som giver dig det nødvendige overblik. Vi står for alt det tekniske. Du skal blot downloade et program.

Vi skræddersyr Advisor til netop din tandklinik. Der kan for eksempel være nogle ydelser, som du gerne vil have bedre overblik over. Vi lytter til alle dine ønsker.

Du er nu klar til at overvåge din nøgletal og omsætning. Læn dig tilbage og følg med fra mobilen. Med Advisor har du altid styr på din kliniks økonomi.

Der er ingen grund til at vente

Her er 6 gode argumenter

Skab hurtigt overblik over din økonomi

Som tandlæge har du en travl hverdag med fokus på faglighed, personale, patienter og meget mere. Advisor giver dig let overblik over din økonomi.

Nøgletal tilpasset din klinik

Det kan være, at du vil holde styr på nøgletal på særlige ydelser. Vi kan holde styr på lige netop de tal, som du ønsker.

Få tilsendt månedlige rapporter

Vi kan spare dig tid ved at automatisere afrapporteringen og fremsende rapporter ugentligt eller månedligt.

Undgå uventede røde tal

Din revisor har direkte adgang til Advisor og kan følge med i dit daglige omsætningsniveau. Revisoren kan derfor reagere hurtigt på budgetændringer og forebygge røde tal.

Følg omsætningsniveauet for den enkelte medarbejder

Advisor giver dig præcist overblik over den enkelte medarbejders omsætningsniveau

Realtime og mobil afrapportering

Advisor rapporterer i realtime, og du kan derved altid følge med i klinikkens økonomi. Derudover kan du også følge med via din mobil.