Spar tid og ressourcer

Care formår at spare dig tid og ressourcer, ved at automatisere og digitalisere, den nuværende manuelle process. Du frigør ressourcer ved at aflaste din klinik assistent, som kan bruge ressourcer andetsteds.

Undgå anmærkninger fra “Tandpolitiet”

Ved kontrol besøg er det ekstremt vigtigt at du har styr på dine anamneskemaer. Det kan være svært at holde dem opdaterede og du kan risikere at få en anmærkning, hvis der ikke er orden i papirene. Med Care er dine patienters anamneseskema altid opdaterede og du undgår negative anmærkninger.

Få indblik i dine individuelles kunders behov

Anamneseskemaet giver dig værdifuld viden,  som du normalt ellers ikke ville have fået svar på. Patienterne giver blandt andet svar på kosmetisk relaterede spørgsmål. Dette giver dig mulighed for at personificerer, de ydelser som du tilbyder din patient.

tv

Sådan virker det

Vi sørger for at installere et lille program på din server. Du skal blot downloade det. Programmet sikrer at vi kan fremsende Anmase skemaet, helt automatiseret til til dine patienter.

Du bliver kontaktet af vores Team og bliver spurgt til råds om præcist hvilke spørgsmål, du ønsker skal indgå i skemaet.

Vi udarbejder dit skræddersyede anmase skema, og sørger for at dette fremsendes til alle dine nye patienter. Det hele foregår helt automatisk og du vil aldrig skulle bekymre dig det igen.

left-inform

En bekymring mindre i din arbejdsgang

Nutidens anamneseskemaer udfyldes i dag manuelt. Som regel er det din klinik assistent, som beder dine patienter om at udfylde et fysisk skema, som patienterne udfylder i venteværelset inden behandling. Oftest har klinik assistenten travlt og anamneseskemaerne går i forglemmelse, eller også glemmes de at opdateres imellem hver behandling. Med CARE modulet kan du automatiserer denne process. Vi sender skemaerne ud digitalt via mail og dine patienterne udfylder disse i god tid inden første behandling.

Derudover giver skemaet dig som tændlæge, et vigtigt indblik i din kundes særlige ønsker og behov, inden behandlingen. Det indblik kan du bruge til at spørge ind til patientens ønsker, med henblik på at imødekomme disse behov.

Med CARE modulet sparer du tid og ressourcer, samt får værdifuld viden om dine kunders ønsker og behov.

 

Implementering og drift

Vi integrere CARE med dit journal system og sørger for at hele processen automatiseres. Vi sørger for hele det tekniske setup.

Der er mere!

og det slutter ikke her

Interesseret i at få bedre anmeldelser online?

Ønsker du bedre overblik over din kliniks økonomi?

 

Er du klar?

Parat, start!

rocket